-  Dolgoletne izkušnje – 45 let

-  Vrhunska strokovna znanja

-  Učenje iz preko 100 let starih izkušenj v gradnji objektov iz lesa v Kanadi

-  Izkušnje v gradnji v tujini – Kanada

-  Izkušnje v gradnji v Sloveniji

-  Številni izgrajeni objekti v Sloveniji in Kanadi

-  Vrhunska strokovna ekipa

-  Lastna inženirska, izvajalska in monterska ekipa

Kent – Kanadsko znanje izkušnje, tradicija

Naše podjetje ima 35 let izkušenj v gradnji z lesom. Naši glavni inženir je rosno mlad odšel v Kanado. Tam se je izobrazil na področju lesene skeletne gradnje. V Kanadi je namreč dolga tradicija lesene gradnje in skoraj vsaka hiša je zgrajena iz lesa. Tam je deloval skoraj 20 let in tako pridobil vrhunska in dragocena znanja in izkušnje iz področja gradnje z lesom, ki jih pri nas ne bi mogel pridobiti.

Pred več leti pa ga je domotožje pripeljalo nazaj v rodno domovino, kjer je nadaljeval z leseno skeletno gradnjo. Njegovi začetki pri nas gredo 20 let nazaj v čas, ko je bila to pri nas popolna redkost. Tako nas lahko uvrstimo v pionirje skeletne lesene gradnje v Sloveniji.

 

Danes vam lahko na osnovi vrhunskih znanj v mednarodnem smislu nudimo vrhunske strokovne storitve na področju lesene skeletne gradnje ter vam tako pomagamo uresničiti vaše sanje po lastnem kvalitetnem in varnem ter trajnem domu.

Individualna prilagoditev

Naše podjetje gradi individualno načrtovane objekte po želji stranke. Ne nudimo tipskih hiš, saj so želje vsakega posameznika zelo različne kakor tudi njegove potrebe. Vsako hišo je potrebno prilagoditi tudi naravnim danostim in zahtevam lokacije.

Hiša nastaja sproti na lokaciji pred očmi stranke. To omogoča večji nadzor investitorja nad gradnjo ter večjo fleksibilnost med samo gradnjo. Tako so individualne prilagoditve možne tudi med samo gradnjo.

Tako vsaka stranka pri nas dobi lastno individualno oblikovano hišo.

 

Hitrost gradnje

Naš način gradnje – Lesena skeletna gradnja ima tudi veliko prednost v sami hitrosti gradnje. Hiša je lahko končana že v prej kot pol leta. Tako po končanih gradbenih delih je možna vselitev, saj gradbene konstrukcije ne vsebujejo vode, kakor klasična gradnja, ki potrebuje veliko časa za sušenje.

 

Energetska učinkovitost in varčnost

Naše hiše so grajene kot skoraj nič energijske hiše in tako nudijo vrhunsko ugodje bivanja ob nizkih stroških. Pri naraščajočih stroških energije ter ostalih stroških je to zelo pomembno. Zaradi vrhunske izvedbe kot posledice naših znanj in izkušenj zahteva hiša dolgoročno tudi izredno malo vzdrževalnih stroškov, kar nadalje zmanjšuje stroške bivanja ter viša vrednost vaše investicije ter kapitala.