• Več let izkušenj v gradnji z lesom v Sloveniji, Avstriji, Nemčiji in Švici
  • Individualni pristop
  • Naravna gradnja
  • Ustvarjanje zdravega in izredno prijetnega bivalnega okolja 
  • Obvladovanje energetske samooskrbe 
  • Mednarodne izkušnje, strokovne povezave izven Evrope
  • Številni izgrajeni objekti v Sloveniji in Tujini
  • Lastna inženirska, izvajalska in monterska ekipa

 

Strokovno znanje in izkušnje

Naše podjetje ima več let izkušenj v gradnji z lesom. Ukvarjamo se z gradnjo eno- in večstanovanjskih stavb, poslovnih stavb, kmetijskih stavb.

Na področju lesene gradnje sodelujemo s priznanimi in izkušenimi strokovnjaki v Sloveniji in srednji Evropi.

Danes vam lahko na osnovi vrhunskih znanj v mednarodnem smislu nudimo vrhunske strokovne storitve na področju lesene masivne in lesene skeletne gradnje ter vam tako pomagamo uresničiti vaše sanje po lastnem kvalitetnem in varnem ter trajnem domu.

Individualna prilagoditev

Naše podjetje gradi individualno načrtovane objekte po želji stranke. Ne nudimo tipskih hiš, saj so želje vsakega posameznika zelo različne kakor tudi njegove potrebe. Vsako hišo je potrebno prilagoditi tudi naravnim danostim in zahtevam lokacije.

Hiša nastaja sproti na lokaciji pred očmi stranke. To omogoča večji nadzor investitorja nad gradnjo ter večjo fleksibilnost med samo gradnjo. Tako so individualne prilagoditve možne tudi med samo gradnjo.

Tako vsaka stranka pri nas dobi lastno individualno oblikovano hišo.

 

 

Hitrost gradnje

Naš način gradnje – Lesena masivna gradnja ima tudi veliko prednost v sami hitrosti gradnje. Hiša je lahko končana že v prej kot pol leta. Tako po končanih gradbenih delih je možna vselitev, saj gradbene konstrukcije ne vsebujejo vode, kakor klasična gradnja, ki potrebuje veliko časa za sušenje.

 

 

 

 

Energetska učinkovitost in varčnost

Naše hiše so grajene v osnovi grajene kot NIČ (Zerro) energijske hiše in tako nudijo vrhunsko ugodje bivanja ob izredno nizkih obratovalnih stroških. Pri naraščajočih stroških energije ter ostalih stroških je to zelo pomembno. Zaradi vrhunske izvedbe kot posledice naših znanj in izkušenj zahteva hiša dolgoročno tudi izredno malo vzdrževalnih stroškov, kar nadalje zmanjšuje stroške bivanja ter viša vrednost vaše investicije ter kapitala.