Svetovanje

 

 

 

 

 

 

 

Pri našem podjetju obravnavamo vsako stranko individualno in ji pozorno prisluhnemo. Za nas je vsaka stranka in vsak projekt nekaj posebnega in temu primeren je tudi naš odziv in pristop. Vsak posameznik ima namreč svoje potrebe in želje.

Na osnovi naših obsežnih znanj ter dolgoročnih in mednarodnih izkušenj lahko našim strankam odlično svetujemo ter njihove želje in potrebe preoblikujemo v njim najprimernejšo bivalno ali delovno okolje. Tako strankam zagotavljamo, da bo njihova investicija zares smiselna in ekonomična ter da bodo za svoj denar dobili največ ter da bo njihova investicija dolgoročno uspešna.

Stranko lahko spremljamo celotni proces – od ideje do same realizacije, vodimo vse postopke in urejamo vso administracijo, ki je pri gradnji obsežna.

Načrtovanje

 

 

 

 

 

 

 

Načrtovanje je prvi in verjetno najpomembnejši del gradnje. Samo z dobrim in natančnim načrtovanjem oblikujemo za nas ustrezno hišo, ki bo služila našim željam in potrebam – in to dolgoročno.

Načrtovanje je tudi zelo kompleksen proces, saj je potrebno poleg samih želja stranke upoštevati tudi tehnično tehnološke, naravne ter administrativne (zakonske) zahteve in pogoje. To zahteva veliko znanja in izkušenj, ki jih premorejo le usposobljeni strokovnjaki, ki jih v naši ekipi ne manjka.

S tem investitorju prihranimo veliko časa in napora ter mu pomagamo, da realizira svoj projekt najbolje v vseh pogledih.

Gradnja

 

 

 

 

 

 

 

Pogoj za začetek gradnje je podrobno izdelan načrt ter vsa pridobljena dovoljenja, kar se izvede v fazi načrtovanja.

Gradnjo izvajamo z lastnimi vrhunskimi mojstri, ki bodo poskrbeli, da bo vsak element vaše hiše narejen skladno z dogovori z najvišjo ravnijo strokovnosti.

Naše podjetje vam nudi različne stopnje, do katere vas hišo zgradi. Zaradi našega načina dela in gradnje smo v tem pogledu zelo fleksibilni. Investitorju lahko postavimo hišo na ključ. Lahko pa z našimi deli končamo dosti prej in omogočimo graditelju možnost visoke stopnje samogradnje, v kolikor to želi. Stopnja, do katere zgradimo hišo, je stvar individualnega dogovora med investitorjem in nami.

Vsekakor smo našim investitorjem na voljo tudi po končani gradnji v kolikor bi želeli kakšne dodatne storitve (npr. nadstrešek za avto itd), kakšno spremembo, dozidavo ali kaj podobnega.