Zakaj izbrati easyTherm panele iz naše ponudbe?

Garancija

Doslednost pri izbiri najkakovostnejših materialov, skrbna nabava materialov in izredno natančna proizvodnja se odraža v garanciji na delovanje easyTherm izdelkov.

Poleg zakonsko predpisanih garancij nudi easyTherm dodatno garancijo na 5 let na vse svoje izdelke.

Edinstvenost

Delovanje

easyTherm IR paneli se napajajo z električno energijo in oddajajo nežne IR valove. Pri tem ni vsako IR ogrevanje enako drugemu.

easyTherm IR paneli oddajajo posebne dolgovalovne C-IR toplotne valove, ki dajejo intenzivni občutek ugodja (podobno kot pri ogrevanju s kaminom na drva). Edinstvena konstrukcija in vrhunska kakovost proizvodnje učinkujejo v najnižji porabi. easyTherm IR paneli segrejejo človeka in material v prostoru direktno. Tako ustvarijo izredno prijetno klimo v prostoru. Segrejejo stene, ki so tako bolj izolativne in počasneje degradirajo. Ravno tako je preprečen nastanek plesni (ki so strupene!).

Kompetence

easyTherm je vodilni stroovnjak v svetu na področju IR ogrevanja in zagotavlja vrhunske proizvode, kateri vsi ustrezajo strogim standardom.

Kot vodilni strokovnjaki in vodilni v kvaliteti na trgu easyTherm sodeluje z uglednimi inštituti (kot npr Frauenhofer institut) in s številnimi univerzami. Imajo mnogo referenc ter pozitivnih mnenj številnih strokovnjakov. Prejeli so številne nagrade (Energy Globe Award).

easyTherm izdelki do 100% izdelani v Avstriji v posebnem in kompleksnem proizvodnem procesu. Vgrajeni so samo materiali najvišjih kakovosti.

Rezultat: najvišja učinkovitost (veliki prihranki pri ogrevanju), dolga življenjska doba, brez elektrosmoga, brez emisij, odlični pozitivni učinki na zdravje

Stroškovna učinkovitost easyTherm IR panelov

  • Nizka poraba energije za ogrevanje

V primeru ogrevanja z IR paneli easyTherm bo poraba za ogrevanje najmanjša. Najmanjše bo tudi onesnaževanje okolja (še posebej v kombinaciji s sončno elektrarno). Poglejte si primerjave stroškov ogrevanja v zahivku Ogrevanje – izračuni in primerjave.

  • Enostaven prehod

IR paneli se napajajo z električno energijo in se enostavno priklopijo na obstoječo električno inštalacijo. Tako odpadejo draga sanacijska dela, kar zniža nabavne stroške IR ogrevanja v primerjavi z ostalimi ogrevalnimi sistemi cca 50%.

  • Visoka učinkovitost

IR –C toplotni valovi iz panelov easyTherm so edinstveni pri svojem delovanju: 98% oz teoretično maksimalni delež oddaje toplotnih valov je izkoriščen

  • Toplota, ki učinkuje direktno

IR toplotni valovi ogrejejo človeka in okolico neposredno. Pri tem občutimo isti občutek temperaturnega udobja že pri nekaj stopinj Celzija nižji temperaturi kakor pri klasične ogrevanju (konvekcija – centralno ogrevanje), temperatura zraka je enaka po celotni višini prostora.

  • Natančna regulacija

easyTherm IR panele se lahko zelo natančno nastavijo glede na potrebe po toploti v posameznem prostoru, v posameznem delu dneva ter letnem obdobju. S tem zelo veliko prihranimo.

  • Tekoči stroški

Nizki obratovalni stroški, brez stroškov vzdrževanja, brez dragih tehničnih naprav, brez skladiščnih prostorov, brez kurilnice, brez dimnika.

  • Dolga življenjska doba

easyTherm IR paneli so prestali  teste dolgoročne vzdržljivosti, ki so predstavljali enakovrednost 35 letni polni uporabi. Testi so bili narejeni v industrijskih pogojih.

Z veliko gotovostjo lahko rečemo, da bodo IR paneli easyTherm delovali v stanovanjskih pogojih preko 50 let.