Področja uporabe IR ogrevanja

easyTherm IR ogrevanje lahko uporabite v vseh vrstah stavb:

  • Hiše
  • Stanovanja
  • Počitniške hiše
  • Pisarne, delavnice,…

Številne možnosti uporabe

Bolj kvalitetno bivanje & bolj kvalitetno ogrevanje Hiše, StanovanjaIR paneli naredijo odlično klimo v prostoru (podobno kot kamin)Ogrevanje v prehodnih obdobjih, kot dodatno ogrevanje, kot ogrevanje v celoti skozi celotno sezono

Za normalne stavbe, nizko energijske stavbe, pasivne hiše

Ogrevanje za prostore za prostočasne dejavnosti (hobby prostori)

Prostori za nego otrok, starejših

Ogrevanje, ki zahteva boljši dizajn,….

 

Boljši wellens & boljše počutje Masažni saloni, Kozmetični saloni, Frizerski saloni, Hoteli…..
Prosti čas Počitniške koče, Lovske koče, Ribiške koče, Smučarske koće, Vrtne hiše, Gostinski lokali, ….

Kot dodatno ogrevanje

IR panele easyTherm lahko uporabljate kot dodatno ogrevanje, kot ogrevanje v prehodnem obdobju ali za kompletno ogrevanje skozi celotno ogrevalno sezono.

V kolikor imate mesta v stanovanju oz hiši kjer želite, da je še posebej toplo, lahko tam namestite IR panel kot dodatni vir toplote, ki bo poskrbel, da bo zares toplo. Tako boste prostore, ki jih niste nikoli uspeli prav segreti ali jih redko uporabljate, spremenili v oaze dobrega počutja. Že z uporabo easyTherm ogrevanja kot dodatnega boste prihranili stroške.

Ogrevanje za prehodna obdobja

V prehodnem obdobju se ponavadi ne izplača zagnati celotnega ogrevalnega sistema. V jeseni se že pojavijo hladne noči, ko ogrevanje postane potrebno. Tem nočen sledijo lahko zopet topli sončni dnevi, ko ogrevanje ni potrebno. Ogrevanje s centralnimi sistemi v tem obdobju je neekonomično ter stane veliko denarja. Z easyTherm IR paneli lahko zelo fleksibilno ogrevate dom v teh prehodnih obdobjih brez nepotrebnih izgub energije in tako veliko prihranite.

IR ogrevanje v celoti

Seveda nudi easyTherm tudi rešitev za komplet ogrevanje skozi celo leto v vseh vrstah stavb (stanovanja, hiše, počitniške hiše, poslovni prostori,…).

Na ta način dosežete največje prihranke. easyTherm IR panele lahko v vsakem obdobju leta inštaliramo v vaš dom, pisarno, delavnico,… Ni potrebnega dragega polaganja toplovodnih cevi, del v kurilnici, ni potrebe po dimniku,… Zaradi različnih variant (barve, okvirji) in različnih možnosti montaže (stena, strop, vgradnja v »knauf« steno) se lahko paneli optimalno umestijo v vaše prostore. V novogradnjah pa lahko že v začetku inštalirate zgolj easyTherm IR ogrevanje ter s tem že od samega začetka ogromno prihranite.

IR ogrevanje v wellnessih in raznih salonih

Wellness centri so še vedno v porastu. Vedno bolj se zavedamo pomembnosti skrbi za lastno zdravje in dobro počutje. Postajamo družba zdravja.

Proizvodi easyTherm nudijo strankam številne prednosti. Pri njih in pri nas  je zadovoljstvo stranke na prvem mestu. Zato so potekala dolga leta raziskav in razvoja, ki so pripeljala do odličnosti izdelkov easTherm.

 

Ogrevanje za dušo

Izumitelji easyTherm proizvodov so imeli vseskozi jasen fokus na občutenje zadovoljstva uporabnika.

Večina ljudi ima vedno manj časa in vedno več napora pri delu.

Alergije ter bolezni dihal so razširjene kot še nikoli prej. Hkrati je tudi vedno več »pregorelosti« (Burn Out) pri ljudeh. V tem hitrem tempu je zelo pomembno najti pravo ravnovesje med napetostjo in sprostitvijo. In po možnosti hitro in enostavno.

Izkoristite vsak mogoč trenutke za malo rekreacije

easyTherm toplotni valovi poskrbijo nevidno za vašo sprostitev in dobro počutje. Toplotni valovi so popolnoma tihi. Ob njih lahko uživate v vaši najljubši glasbi ali preprosto v prijetni tišini. Omislite si lahko tudi vaš najprijetnejši vonj. easyTherm toplotni valovi vas pri tem ne bodo motili, saj so popolnoma brez emisij.

Wellnessi za načrten razvoj osebnosti so posebej previdno zasnovani. In ravno tako easyTherm IR ogrevalni paneli. Tako so idealni za vašo sobo za sprostitev, ravno tako za hotelirje in zdravstvene centre na visoki ravni zavedanja ustvarjanja ustreznega udobja.

Stranke različnih kozmetičnih in masažnih salonih, opremljenih z easyTherm IR paneli, so navdušene nad ugodjem, ki ga tam doživljajo zaradi ugodne klime v prostorih.

Večje udobje bivanja

Stanovanjski prostori (hiše, stanovanja)

easyTherm toplota je vedno tam, kjer jo dejansko potrebujete. To še posebej omogočajo prenosni IR paneli na kolescih. Tako boste popolnoma segreli vsak kotiček svojega doma. Zelo prijetno delujejo IR paneli v kopalnicah, ko v najhladnejših zimskih dneh ne boste začutili nobenega hladu, ko boste stopili iz tople prhe.

V otroških sobah bodo preprečili prehlade vaših otrok.

easyTherm IR paneli delujejo tudi kot »polnilna sončna postaja« za vaše telo, ker vas napolnijo z energijo ter regenerirajo vaše telo.

Vse to je izvedljivo brez teža z easyTherm IR ogrevanjem.

Prosti čas

Prostore, ki jih manj uporabljate (npr soba za telovadit v kleti,…), lahko odlično in skladno s potrebami segrejete.

Zimske vrtove boste lahko z uporabo easyTherm uporabljali vse leto brez velikih stroškov.

easyTherm lahko uporabite tudi v vaših rastlinjakih in tako poljubno podaljšate sezono pridelave lastne domače in neoporečne zelenjave.

easyTherm IR panele lahko regulirate tudi preko mobilnega telefona, kar uporabnost in fleksibilnost še poveča.

Zelo ugodno lahko ogrevate počitniške hišice in počitniške prikolice ter avtodome.

Vedno več jih uporabljajo tudi v garažah s stropno montažo.

Zdravstveno področje

Z easyTherm ogrevanjem lahko omilimo razne napetosti v telesu, bolečine v sklepih in hrbtu. Posebno dolgovalovni C-IR toplotni valovi nežno prodrejo v globino tkiv in mišic ter tako omogočajo sprostitev in zdravljenje.

V masažnih salonih montirajo IR panele večinoma na strop. Tako se masažna miza prijetno segreje preden leže stranka nanjo in ji tako pričara posebno udobje. IR toplotni valovi mišice sproščajo.

Za alergike in astmatike so easyTherm IR paneli pravi blagoslov, ker zrak ostane čist in miren in tako brez prahu in bakterij.

IR ogrevanje se že dolgo uporablja v terapevtske namene. V primeru easyTherm panelov govorimo o posebej zdravih toplotnih dolgovalovnih IR-C valovih. Če niste prepričani v slednjo trditev, se lahko posvetujete tudi s svojim zdravnikom.