Zakaj graditi sončno elektrarno?

  • Varna in donosna investicija (zagotovljen odkup celotne proizvedene električne energije po v naprej znani ceni)
  • Lastni vir energije – energetska neodvisnost
  • Najcenejša električna energija (cenejša od te, ki jo sedaj kupujete!)
  • Varovanje okolja, v katerem živimo (zmanjševanje CO2 izpustov)
  • Skrb za svoje otroke (zapustimo jim čisto okolje, da bodo lahko kje živeli…)
  • Uporaba proizvedene električne energije za porabo v gospodinjstvu (svetila, gospodinjski aparati,…) ter za ogrevanje (IR radiatorji) in (verjetno kmalu) za polnenje električnega avtomobila
  • Dodaten vir prihodkov
  • Sonce – vir orgomne količine brezplačne energije
  • Nezahtevno vzdrževanje, tiho delovanje, delovanje brez emisij
  • Dolga življenjska doba (preko 30 let)

Sonce je neizmeren vir brezplačne energije. Proizvedena električna energija v sončni elektrarni ima subvencionirano odkupno ceno. Zagotovljen je tudi odkup po v naprej znani ceni za 15 let. Tako je investicija v sončno elektrarno zelo predvidljiva, donosna in zelo varna.

Ob ustrezno izbranih komponentah pa lahko pričakujete, da bo sončna elektrarna delovala 30 let in več.

Sončna elektrarna na vaši strehi nadalje pomeni energetsko neodvisnost. S proizvedeno elektriko lahko pokrijete vaše energetske potrebe (osvetlitev, pogon gospodinjskih aparatov, televizije, ogrevanje) in postanete tako energetsko neodvisni.

Že danes je električna energija, pridobljena iz sončnih elektrarn, cenejša kot ta, ki jo sedaj kupujete iz omrežja. S sončno elektrarno si zagotovite poceni elektriko in tako zelo velike prihranke.

Sončne elektrarne imajo zelo “svetlo” prihodnost. Njihovo število širom po svetu  se povečuje vsako leto. Vsako leto se tudi ogromno investira v nove proizvodne in razvojno – raziskovalne kapacitete.

Gradnja sončne elektrarne

V primeru stranke, ki želi sama postaviti lastno sončno elektrarno, lahko mi uredimo vse potrebno. Prične se s pregledom lokacije, objekta in strehe iz česar se ugotovi ali je lokacija in streha sploh primerna za postavitev sončne elektrarne. Sledi informativni izračun moči sončne elektrarne, proizvodnja, okvirna ocena investicije, povračilne dobe.

V kolikor je stranki investicija zanimiva in se zanjo odloči sledijo podrobni pogovori o želeni vgrajeni opremi (moduli, razsmerniki, konstrukcija, omarice, zaščita,…). Stranka lahko povsem prosto izrazi svoje želje, ki jih bomo vsekakor upoštevali. Vsekakor tudi sami stranki priporočamo komponente katerih proizvajalcev in katerih tipov naj izbere, da bo elektrarna delovala dolgoročno zanesljivo ter dobičkonosno.

Podjetje je zaradi svojih visokih meril kakovosti in natančnega poznavanja gradnikov fotovoltaičnih sistemov zanesljiv partner pri realizacji projektov na ključ. Sončne elektrarne so ena najbolj varnih in zanesljivih naložb, pri kateri imata energijski izkoristek in dolgoročno delovanje veliko večji vpliv na donosnost sončnih elektrarn kot začetni stroški investicije. Hitro povračilo naložbe in stopnja donosnosti sončnih elektrarn sta odvisna od natančnega načrtovanja in gradnje z materiali vrhunske kakovosti, ki morajo zagotavljati dolgoletno in zanesljivo delovanje sončnega sistema.

Naše podjetje skupaj s partnerji konstantno spremlja dogajanje v branži, spremlja in analizira ponudbo na trgu. Tako smo vedno v koraku s časom (ali včasih celo pred njim) in smo vedno sposobni stranki zgraditi najboljšo možno sončno elektrarno.

Zelo dobro poznamo različne tehnologije kakor administrativne in zakonodajne ter tržne pogoje. Strankam svetujemo in jim pomagamo najti za njih najugodnejšo rešitev. Zavezani smo h gradnji sončnih elektrarn, ki bodo strankam prinesle dolgoročno zanesljivost delovanja in s tem varno in donosno investicijo.

Naše podjetje sodeluje s partnerji iz Slovenije in tujine (Nemčija, Avstrija, Nizozemska in še nekatere druge države).

Sončna elektrarna je zanesljiva in donosna investicija samo takrat, kadar je ustrezno načrtovana in zgrajena. Načrtovanje in postavitev sončnih elektrarn zato zahteva strokovno znanje in izkušnje ter izjemno natančnost, saj bo le optimalna razporeditev modulov in ostalih komponent pomenila najboljši izplen in donos elektrarne.

Sončne elektrarne predstavljajo eno najbolj varnih naložb.

 

Kakor vidite, ste v primeru izbire nas kot izvajalca sončne elektrarne, v odličnih rokah!!!

Obnovljivi viri energije in prijazna proizvodnja električne energije je čedalje pogostejša in resnejša tema današnjih dni. Iz dneva v dan se bolj zavedamo potrebe po varovanju okolja, v katerem živimo, saj si s takšnim delovanjem ohranjamo in povečujemo kvaliteto bivanja in skrbimo, da bomo zapustili čisto okolje tudi našim otrokom.

Pri gradnji sončne elektrarne je potrebno posvetiti pozornost vsaki podrobnosti, potrebno je veliko znanja in natančnosti ter zavzetosti tako pri izbiri posameznih komponent, tako pri načrtovanju tako pri izvedbi.

Z nami boste pridobili zanesljivega partnerja z mednarodnimi izkušnjami in mnogo znanja, kar je odličen recept za izgradnjo dobre in zanesljive sončne elektrarne.

Poleg ponudbe celotnega inženiringa in postavitve sončnih elektrarn na ključ nas zanimajo tudi strehe za najem.